Betaalmogelijkheden

Bestellingen via de website van Gardentrail kunnen op allerlei veilige mogelijkheden worden betaald. Hieronder zijn alle betaalmogelijkheden weergegeven.

iDeal
iDeal is het meest gebruike online betaalmiddel waar aankopen mee gekocht kunnen worden. Ook bij Gardentrail kunnen bestellingen betaald worden via iDeal. Als er gekozen wordt voor deze betaalmogelijkheid, selecteer je eigen bank, waarna je in een beveiligde omgeving de betaling kunt voldoen.

Mastercard en VISA
Bij Gardentrail kun je alle bestellingen ook met uw creditcard betalen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor alle aankopen die doormiddel van een creditcard worden aangeschaft. Zodra de betaling is goedgekeurd door de betalingsprovider, sturen wij uw aangekochte product direct op. In de meeste gevallen worden de gegevens binnen enkele minuten al goedgekeurd/geverifieerd, maar het kan ook voorkomen dat dit maximaal 24 uur duurt.

Afterpay
AfterPay voert voor Gardentrail het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Mistercash
Bij Gardentrail kunt je alle bestellingen ook met Mistercash betalen. Voor het betalen via Mistercash brengen wij geen extra kosten in rekening.

SofortBanking
Bij Gardentrail kun je alle bestellingen ook met SofortBanking betalen. Voor het betalen via SofortBanking brengen wij geen extra kosten in rekening.

Rembours
Op aanvraag via info@gardentrail.nl is het ook mogelijk om onder rembours te betalen. Dit betekent dat je betaalt bij de postbode, oftewel bij aflevering. De kosten om onder rembours te betalen bedragen € 19,95 per bestelling.