Blog

 1. Exotan maakt van je tuin een tweede woonkamer

  Exotan maakt van je tuin een tweede woonkamer

  Let op: binnenkort nieuw merk bij Gardentrail. Voor elke tuin en elk terras heeft Exotan een passende oplossing. Met keuze uit verschillende productlijnen vind je ongetwijfeld de stijl die bij jou past. En combineren kan natuurlijk ook!

  Lees meer »
 2. Stijlvol genieten met het meubilair van SenS-Line

  Stijlvol genieten met het meubilair van SenS-Line

  Bij zwoele zomeravonden hoort luxe en comfortabel tuinmeubilair. Optioneel zijn de barbecue en je beste vrienden, maar laten we bij het begin beginnen: die tuinmeubelen. Gardentrail is wat dat betreft een perfect startpunt, met loungesets, stoelen en tafels van de beste merken.

  Lees meer »
 3. Gardena automatiseert je tuinverzorging

  Gardena automatiseert je tuinverzorging

  Tuinieren is gezond, maar kan veel tijd kosten. Om je een handje te helpen bij het verzorgen van je tuin, heeft het merk Gardena allerlei slimme oplossingen bedacht. Tuinaccessoires die je nu ook in het assortiment van webwinkel Gardentrail vindt. Maak hier kennis met de handigste.

  Lees meer »
 4. Hoe plaats je een vuurtafel?

  Hoe plaats je een vuurtafel?

  Het is zover: je hebt hem besteld, die fraaie vuurtafel. Binnenkort kun je genieten van de sfeer en de warmte die deze terrasverwarming creëert. Maar voordat het zo ver is, zul je de vuurtafel een geschikt plekje moeten geven. Want niet overal komt hij optimaal tot zijn recht en niet elke plek is veilig. In dit artikel geven we advies. Maar let op: raadpleeg óók de gebruiksaanwijzing van je vuurtafel. In die handleiding vind je mogelijk specifieke tips die deze blogpost niet bevat.

  Lees meer »
 5. Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  The Art of Fire, is de slogan van Elementi. En laten we eerlijk zijn: dit merk heeft de aloude terrasverwarming tot moderne kunst verheven. Dat de steeds populairder worden vuurtafels niet per se vierkant of rechthoeking hoeven te zijn, bewijst Elementi met originele vormen. Wij lichten enkele verrassende modellen eruit.

  Lees meer »
 6. Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  De zomertijd gaat in en de temperaturen stijgen weer. Daardoor breng je automatisch meer tijd in de buitenlucht door. Maar ‘s avonds wordt het toch wel frisjes. Het merk Cosi heeft daar goede oplossingen voor: vuurtafels en gaslantaars die een aangename temperatuur creëren. Zo kan de gezelligheid tot in de kleine uurtjes doorgaan!

  Lees meer »
 7. Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Veel bedrijven zijn op zoek naar een vuurtafel of naar vuurelementen voor op bijvoorbeeld het buitenterras om meer sfeer te kunnen creëren. Dit kunnen Horeca zaken zijn of voor bijvoorbeeld bij evenementen. Easy Fires biedt verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor Horeca bedrijven of andere bedrijven.

  Lees meer »
 8. Easy Fires

  Easy Fires

  Easy Fires heeft een breed assortiment als het gaat om vuurelementen, dit varieert van vuurtafels tot inbouwbranders tot vuurzuilen. Easy Fires heeft een tweetal soorten vuurtafels en levert ook bijbehorende accessoires. De vuurtafels bestaan uit houten vuurtafels en aluminium vuurtafels. Binnen het assortiment vuurtafels zijn er veel verschillende modellen waaruit gekozen kan worden.

  Lees meer »
 9. Keuze voor een vuurkorf

  Keuze voor een vuurkorf

  Een vuurkorf is een handige manier om het terras tot in de late uurtjes nog even snel te kunnen verwarmen. Deze korven zijn meestal gemaakt van ijzer en te verkrijgen in allerlei vormen, maten en designs. Maar wat maakt deze vuurkorven nou zo handig? In dit blogitem gaan we eens dieper in op de voordelen van verschillende soorten vuurkorven als terrasverwarmer.

  Lees meer »
 10. Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  De Burni FORNO BBQ is een prachtige vuurschaal op een strakke, vierkante sokkel waarmee u heerlijk kunt buitenkoken boven een authentiek haardvuur. De Burni FORNO BFC3 is gemaakt van duurzaam cortenstaal en dat geeft dit kooktoestel een robuuste en stoere uitstraling.

  Het unieke ontwerp zorgt er voor dat uw gasten zich snel zullen verzamelen rondom deze BBQ en onder het genot van een drankje gezellig hun eigen eten bereiden. Of men nu een biefstukje grilt, eieren bakt of een visgerecht bereidt, buitenkoken op de FORNO is een feest voor iedere buitenkok.

  Lees meer »
Pagina