Blog

 1. Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  The Art of Fire, is de slogan van Elementi. En laten we eerlijk zijn: dit merk heeft de aloude terrasverwarming tot moderne kunst verheven. Dat de steeds populairder worden vuurtafels niet per se vierkant of rechthoeking hoeven te zijn, bewijst Elementi met originele vormen. Wij lichten enkele verrassende modellen eruit.

  Lees meer »
 2. Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  De zomertijd gaat in en de temperaturen stijgen weer. Daardoor breng je automatisch meer tijd in de buitenlucht door. Maar ‘s avonds wordt het toch wel frisjes. Het merk Cosi heeft daar goede oplossingen voor: vuurtafels en gaslantaars die een aangename temperatuur creëren. Zo kan de gezelligheid tot in de kleine uurtjes doorgaan!

  Lees meer »
 3. Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Veel bedrijven zijn op zoek naar een vuurtafel of naar vuurelementen voor op bijvoorbeeld het buitenterras om meer sfeer te kunnen creëren. Dit kunnen Horeca zaken zijn of voor bijvoorbeeld bij evenementen. Easy Fires biedt verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor Horeca bedrijven of andere bedrijven.

  Lees meer »
 4. Easy Fires

  Easy Fires

  Easy Fires heeft een breed assortiment als het gaat om vuurelementen, dit varieert van vuurtafels tot inbouwbranders tot vuurzuilen. Easy Fires heeft een tweetal soorten vuurtafels en levert ook bijbehorende accessoires. De vuurtafels bestaan uit houten vuurtafels en aluminium vuurtafels. Binnen het assortiment vuurtafels zijn er veel verschillende modellen waaruit gekozen kan worden.

  Lees meer »
 5. Keuze voor een vuurkorf

  Keuze voor een vuurkorf

  Een vuurkorf is een handige manier om het terras tot in de late uurtjes nog even snel te kunnen verwarmen. Deze korven zijn meestal gemaakt van ijzer en te verkrijgen in allerlei vormen, maten en designs. Maar wat maakt deze vuurkorven nou zo handig? In dit blogitem gaan we eens dieper in op de voordelen van verschillende soorten vuurkorven als terrasverwarmer.

  Lees meer »
 6. Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  De Burni FORNO BBQ is een prachtige vuurschaal op een strakke, vierkante sokkel waarmee u heerlijk kunt buitenkoken boven een authentiek haardvuur. De Burni FORNO BFC3 is gemaakt van duurzaam cortenstaal en dat geeft dit kooktoestel een robuuste en stoere uitstraling.

  Het unieke ontwerp zorgt er voor dat uw gasten zich snel zullen verzamelen rondom deze BBQ en onder het genot van een drankje gezellig hun eigen eten bereiden. Of men nu een biefstukje grilt, eieren bakt of een visgerecht bereidt, buitenkoken op de FORNO is een feest voor iedere buitenkok.

  Lees meer »
 7. Extra sfeer in de tuin met een vuurtafel

  Extra sfeer in de tuin met een vuurtafel

  Altijd gezelligheid met een vuurtafel. Om je buitenruimte te verbeteren kan vuur de perfecte aanvulling zijn. Het plaatsen van een vuurtafel is daarom een steeds populairdere trend in achtertuinen. Door middel van een vuurtafel creëer je gelijk een veel comfortabeler terras, of je nou alleen bent of in gezelschap van vrienden of familie. 

  Lees meer »