Blog

 1. STOOQ: een vuurtje op hoog niveau

  STOOQ: een vuurtje op hoog niveau

  Vuur verbindt. Of het nu een knisperend haardvuur is of kaarsen op tafel, vuur heeft een bijna prehistorische aantrekkingskracht op de mens. Geen wonder dat het ouderwetse kampvuur een heuse comeback maakt in tuin en terras. STOOQ brengt de magie van vuur naar je tuin en terras.

  Lees meer »
 2. Inbouwbranders: maak je eigen vuurtafel!

  Inbouwbranders: maak je eigen vuurtafel!

  Vuurtafels zijn helemaal hip. Als je er zelf één wilt maken, kan dat door een inbouwbrander in een bestaande tafel te plaatsen. In deze blogpost bekijken we mogelijkheden, de voordelen en de nadelen. Zo maak je een geïnformeerde keuze, waarna je nog vele jaren van je zelf gemaakte vuurtafel kunt genieten.

  Lees meer »
 3. Zó maak je jouw tuin zomerklaar

  Zó maak je jouw tuin zomerklaar

  Elk seizoen brengt zijn eigen tuinklusjes met zich mee. In de zomer zijn de grootste tuinklussen al voorbij en geniet je vooral van de blader- en bloemenpracht. Maar soms lopen die groeistuipen uit de klauwen. Daarnaast kan het klimaat voor verrassingen zorgen. In deze blogpost maak je kennis met het tuingereedschap van Gardena. 

  Lees meer »
 4. Exotan maakt van je tuin een tweede woonkamer

  Exotan maakt van je tuin een tweede woonkamer

  Let op: binnenkort nieuw merk bij Gardentrail. Voor elke tuin en elk terras heeft Exotan een passende oplossing. Met keuze uit verschillende productlijnen vind je ongetwijfeld de stijl die bij jou past. En combineren kan natuurlijk ook!

  Lees meer »
 5. Stijlvol genieten met het meubilair van SenS-Line

  Stijlvol genieten met het meubilair van SenS-Line

  Bij zwoele zomeravonden hoort luxe en comfortabel tuinmeubilair. Optioneel zijn de barbecue en je beste vrienden, maar laten we bij het begin beginnen: die tuinmeubelen. Gardentrail is wat dat betreft een perfect startpunt, met loungesets, stoelen en tafels van de beste merken.

  Lees meer »
 6. Gardena automatiseert je tuinverzorging

  Gardena automatiseert je tuinverzorging

  Tuinieren is gezond, maar kan veel tijd kosten. Om je een handje te helpen bij het verzorgen van je tuin, heeft het merk Gardena allerlei slimme oplossingen bedacht. Tuinaccessoires die je nu ook in het assortiment van webwinkel Gardentrail vindt. Maak hier kennis met de handigste.

  Lees meer »
 7. Hoe plaats je een vuurtafel?

  Hoe plaats je een vuurtafel?

  Het is zover: je hebt hem besteld, die fraaie vuurtafel. Binnenkort kun je genieten van de sfeer en de warmte die deze terrasverwarming creëert. Maar voordat het zo ver is, zul je de vuurtafel een geschikt plekje moeten geven. Want niet overal komt hij optimaal tot zijn recht en niet elke plek is veilig. In dit artikel geven we advies. Maar let op: raadpleeg óók de gebruiksaanwijzing van je vuurtafel. In die handleiding vind je mogelijk specifieke tips die deze blogpost niet bevat.

  Lees meer »
 8. Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  Elementi: haarden die echte ijsbrekers zijn

  The Art of Fire, is de slogan van Elementi. En laten we eerlijk zijn: dit merk heeft de aloude terrasverwarming tot moderne kunst verheven. Dat de steeds populairder worden vuurtafels niet per se vierkant of rechthoeking hoeven te zijn, bewijst Elementi met originele vormen. Wij lichten enkele verrassende modellen eruit.

  Lees meer »
 9. Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  Vuurtafels en gaslampen: Cosi houdt je warm

  De zomertijd gaat in en de temperaturen stijgen weer. Daardoor breng je automatisch meer tijd in de buitenlucht door. Maar ‘s avonds wordt het toch wel frisjes. Het merk Cosi heeft daar goede oplossingen voor: vuurtafels en gaslantaars die een aangename temperatuur creëren. Zo kan de gezelligheid tot in de kleine uurtjes doorgaan!

  Lees meer »
 10. Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Veel bedrijven zijn op zoek naar een vuurtafel of naar vuurelementen voor op bijvoorbeeld het buitenterras om meer sfeer te kunnen creëren. Dit kunnen Horeca zaken zijn of voor bijvoorbeeld bij evenementen. Easy Fires biedt verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor Horeca bedrijven of andere bedrijven.

  Lees meer »
Pagina