Blog

 1. Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Installatie en vuurtafels bij Easyfires

  Veel bedrijven zijn op zoek naar een vuurtafel of naar vuurelementen voor op bijvoorbeeld het buitenterras om meer sfeer te kunnen creëren. Dit kunnen Horeca zaken zijn of voor bijvoorbeeld bij evenementen. Easy Fires biedt verschillende mogelijkheden om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor Horeca bedrijven of andere bedrijven.

  Lees meer »
 2. Easy Fires

  Easy Fires

  Easy Fires heeft een breed assortiment als het gaat om vuurelementen, dit varieert van vuurtafels tot inbouwbranders tot vuurzuilen. Easy Fires heeft een tweetal soorten vuurtafels en levert ook bijbehorende accessoires. De vuurtafels bestaan uit houten vuurtafels en aluminium vuurtafels. Binnen het assortiment vuurtafels zijn er veel verschillende modellen waaruit gekozen kan worden.

  Lees meer »
 3. Keuze voor een vuurkorf

  Keuze voor een vuurkorf

  Een vuurkorf is een handige manier om het terras tot in de late uurtjes nog even snel te kunnen verwarmen. Deze korven zijn meestal gemaakt van ijzer en te verkrijgen in allerlei vormen, maten en designs. Maar wat maakt deze vuurkorven nou zo handig? In dit blogitem gaan we eens dieper in op de voordelen van verschillende soorten vuurkorven als terrasverwarmer.

  Lees meer »
 4. Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  Nieuw in het assortiment: Forno BBQ Grill

  De Burni FORNO BBQ is een prachtige vuurschaal op een strakke, vierkante sokkel waarmee u heerlijk kunt buitenkoken boven een authentiek haardvuur. De Burni FORNO BFC3 is gemaakt van duurzaam cortenstaal en dat geeft dit kooktoestel een robuuste en stoere uitstraling.

  Het unieke ontwerp zorgt er voor dat uw gasten zich snel zullen verzamelen rondom deze BBQ en onder het genot van een drankje gezellig hun eigen eten bereiden. Of men nu een biefstukje grilt, eieren bakt of een visgerecht bereidt, buitenkoken op de FORNO is een feest voor iedere buitenkok.

  Lees meer »
 5. Extra sfeer in de tuin met een vuurtafel

  Extra sfeer in de tuin met een vuurtafel

  Altijd gezelligheid met een vuurtafel. Om je buitenruimte te verbeteren kan vuur de perfecte aanvulling zijn. Het plaatsen van een vuurtafel is daarom een steeds populairdere trend in achtertuinen. Door middel van een vuurtafel creëer je gelijk een veel comfortabeler terras, of je nou alleen bent of in gezelschap van vrienden of familie. 

  Lees meer »