Blog

 1. Hoe geniet je zo lang mogelijk van de zomeravonden?

  Hoe geniet je zo lang mogelijk van de zomeravonden?

  Na een warme zomerdag is het natuurlijk fijn als je nog even kan nagenieten. Misschien onder het genot van een drankje en in gezelschap van dierbaren. Voor je het weet is de zomerdag overgegaan tot een knusse zomeravond.

  Een zithoek in de tuin is natuurlijk helemaal ingericht om lekker in de zon te loungen, maar hoe geniet je ook in de zomeravonden zo lang mogelijk? Je kunt wel binnen gaan zitten, maar het liefst creëer je een gezellige sfeer buitenshuis. Om je hier inspiratie voor te geven, volgen er een aantal manieren om dit te doen.


  Lees meer »
 2. Hoe creëer je de perfecte eethoek in jouw tuin?

  Hoe creëer je de perfecte eethoek in jouw tuin?

  Uit eten gaan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn - zeker wanneer het gaat over eten in je eigen tuin. Het weer wordt beter en de zon blijft langer in de hemel staan. Dus waarom zou je speciaal om te eten naar binnen gaan? 

  In de zon met goed gezelschap, misschien wel onder het genot van een drankje, wordt het eten automatisch een leukere ervaring. Zeker wanneer de barbecue aangezet wordt, is het al snel gezelliger dan aan de keukentafel binnen. Maar voordat het zover is, moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. De vraag is dan ook: hoe creëer je de perfecte eethoek in jouw tuin?

  Lees meer »
 3. Geniet ook buiten van jouw favoriete muziek met deze outdoor speakers

  Geniet ook buiten van jouw favoriete muziek met deze outdoor speakers

  Op zomerdagen zou je het liefst zo lang mogelijk buiten willen zitten in de tuin of op een boot. Het genieten van de zon, of een gezellige avond met goed gezelschap, is pas echt compleet met goede muziek. En dan is het natuurlijk fijn als het geluidskwaliteit optimaal is om een ideale sfeer te creëren.

  Lees meer »
 4. Happy Cocooning maakt vurig gezelschap mogelijk

  Happy Cocooning maakt vurig gezelschap mogelijk

  Het merk Happy Cocooning is één van de bestsellers in onze webwinkel. En dat is geen wonder als je het assortiment bekijkt. Trendy designs, uitgevoerd in de beste materialen, helpen jou om van jouw terras een tweede huiskamer te maken.

  Lees meer »
 5. Madison - diverse soorten parasols van hoge kwaliteit

  Madison - diverse soorten parasols van hoge kwaliteit

  Het Nederlandse familiebedrijf Madison begon in 1977 met de productie van kussens voor op de camping. Maar dankzij een gedreven passie, groeide Madison al snel uit tot een groot bedrijf met tal van producten. Deze passie is na drie generaties nog altijd aanwezig en het assortiment bestaat tegenwoordig ook uit prachtige parasols.

  Lees meer »
 6. Dit zijn de BBQ trends van 2022

  Dit zijn de BBQ trends van 2022

  Je kent het misschien wel: de lente is nog maar net begonnen, maar je staat al verlangend uit het raam naar de tuin te kijken. Wachtend op die ene dag dat het weer mooi genoeg is om de barbecue weer eens aan te zetten. 

  Goed nieuws! Het barbecueseizoen is weer aangebroken. De geur van brandend houtskool vult de tuin en het sissende vlees op de gril klinkt als muziek in de oren. Maar wat zijn nu de BBQ trends van 2022? Om je goed voor te bereiden zetten we een aantal trends op een rijtje.


  Lees meer »
 7. Creëer een gezellige loungehoek in je tuin

  Creëer een gezellige loungehoek in je tuin

  Elk jaar komt er een tijd waar we even buiten gaan staan en voelen dat het eigenlijk best lekker weer is. De dikke truien kunnen steeds vaker in de kast blijven hangen en de zon blijft langer in de hemel staan. De zomer is eindelijk aangebroken. Dit zijn de momenten waarop we graag buiten zitten, het liefst de hele dag en in goed gezelschap. 

  Om dit in comfort en stijl te doen creëer je een gezellige zithoek in je tuin. Een die helemaal is afgestemd op jouw wensen en smaak. Kies en combineer om ervoor te zorgen dat de loungehoek er zo strak, of juist relaxed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn er tal van accessoires om het een persoonlijk tintje te geven. Maar waar begin je nu precies?

  Lees meer »
 8. Tuinverlichting: hoe maak je jouw tuin sfeervol?

  Tuinverlichting: hoe maak je jouw tuin sfeervol?

  Ook ‘s avonds kun je heerlijk van je tuin genieten. Vooral in de zomermaanden is het goed toeven in het schemerlicht, terwijl de sterren aan de hemel beginnen te fonkelen. Met tuinverlichting zorg je er dan voor dat het pad naar je zithoek goed verlicht is, dat je de hapjes op tafel goed ziet en dat je een boek op je loungebank kunt lezen. 


  Lees meer »
 9. Zonwering: online keuzehulp voor wie schaduw zoekt!

  Zonwering: online keuzehulp voor wie schaduw zoekt!

  Waar zouden we zijn zonder de zon? De ster in ons zonnestelsel zorgt voor licht en warmte, maar soms net iets te veel. Wil je bijvoorbeeld ‘s zomers rond het middaguur een boek lezen op je terras, dan hou je het niet lang uit zonder schaduw. En daar gaat het om in deze blogpost. Want hoe creëer je schaduw in je tuin of op je terras? We bekijken de verschillende soorten vaste en verplaatsbare zonwering waarmee je de hele dag door van de buitenlucht kunt genieten.

  Lees meer »
 10. Cosi-haard onder een overkapping of veranda? Zó werkt dat!

  Cosi-haard onder een overkapping of veranda? Zó werkt dat!

  De buitenlucht is gezond, maar niet altijd warm genoeg om lekker in de tuin te zitten. Toch is daar een oplossing voor: terrasverwarming! En die bestaat weer in allerlei soorten en maten. In deze blogpost bekijken we één zo’n optie: de houtkachel van het merk Cosi. Je ontdekt waar je hem kunt plaatsen en hoe het zit als je hem onder een afdak wilt plaatsen.

  Lees meer »
Pagina