Actuele vacatures bij Gardentrail


Wat doet Gardentrail?

In de lente en zomer wordt je huis ineens een stuk groter. Want dan gaan de deuren naar je tuin of terras open, geniet je van het zonnetje of een wijntje onder de sterrenhemel. En dankzij populaire producten als vuurkorven en barbecues kun je nóg meer van de buitenlucht genieten. Gardentrail is dé webwinkel voor outdoor living. In ons assortiment vind je handige en stijlvolle producten waarmee je maximaal profiteert van je buitenruimte. Op Gardentrail vind je exclusieve producten waarmee je alles uit je tuin of terras kan halen. Denk aan vuurtafels, plantenbakken, inbouwbranders, vuurschalen en tuingereedschap. Op dit moment levert Gardentrail aan tuinliefhebbers in Nederland en België. Kom jij ons nog groter te maken?

Momenteel staat er één vacature open die op ieder moment ingevuld kan worden:

- Online Marketing Stagiair

Geïnteresseerd?
Door het inzetten van nieuwe marketingkanalen, het uitbreiden van het assortiment en het optimaliseren van de huidige verkoopkanalen groeit Gardentrail sterk. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van het team, stuur dan je motivatie en CV naar info@gardentrail.nl

 

Online Marketing Stagiair

Je bent onderdeel van een commercieel team dat zich bezig houdt met de gehele (online) verkoop/marketing. Wij bieden een gevarieerd takenpakket aan met een aantal verantwoordelijkheden. Uiteraard krijg je hierbij voldoende gelegenheid om te werken aan je individuele opdrachten vanuit school.

De werkzaamheden en de stageopdrachten hangen nauw samen. Op de commerciële afdeling zal je de onderstaande onderzoeken/taken uitvoeren. Als je op de werkvloer goede ideeën voor verbeteringen hebt of andere onderzoeken, horen we het graag!

Werkzaamheden

  • Het telefonisch en per e-mail verstrekken van gegevens (aan klanten en leveranciers);
  • Onderzoek doen naar de mogelijkheden om meer sales te genereren (bijvoorbeeld; benaderen van nieuwe afzetmarkten);
  • Je bent mede verantwoordelijk voor bepaalde afzetkanalen;
  • Opstellen van mailings, acties en het ondersteunen van verkopen; en
  • Het opstellen van een marketing/communicatie plan, waaruit verschillende activiteiten voortvloeien.

Gewenste profiel

Je bent een derde of vierde jaars HBO student met als studierichting marketing en/of sales. Verder ben je een doorzetter, communicatief vaardig, klantgericht, ondernemend en kan je zelfstandig werken. Ook dien je kennis te hebben van het Microsoft Office pakket.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een gevarieerd takenpakket aan met een aantal verantwoordelijkheden.
  • Je bent onderdeel van een commercieel team die zich bezig houdt met de verkoopactiviteiten binnen de organisatie.
  • Mogelijkheid om 1 of 2 dag(en) thuis aan je scriptie te werken.
  • Je bent werkzaam in een jong team.