In de meeste gevallen gratis
Voor het versturen van bestellingen onder de 50 euro incl. BTW met een afleveradres in Europa wordt er eenmalig een bedrag van 1,95 euro in rekening gebracht. Voor alle overige bestellingen boven de 50 euro incl. BTW worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Op het moment dat de zending is overgedragen aan de vervoerder ontvang je van ons een email met daarin de Track & Trace code. Hiermee kan je ook de zending volgen. Als je in het weekend een bestelling plaatst, wordt deze gelijk op maandag verwerkt. Tenzij er een afwijkende levertijd vermeld staat.

Aflevering bij een PostNL of DHL punt
Het is ook mogelijk om de bestelling te laten afleveren bij een PostNL of DHL punt bij jou in de buurt. Wij vragen dan om tijdens het bestellen je eigen adres op te geven en na de bestelling ons een email te sturen met daarin het bestelnummer en PostNL of DHL punt bij jou in de buurt. Wij zullen er dan voor zorgen dat de volgende werkdag de bestelling bij dit PostNL of DHL punt wordt afgeleverd.

Leveringen vaak de volgende dag
In veel gevallen kan jouw bestelling de volgende dag worden geleverd. Dit is wel afhankelijk van de grootte van het product en de actuele levertijd van het product. De actuele levertijd tref je aan op de productpagina zelf. Bestellingen welke op zaterdag of op zondag worden geplaatst worden op de dinsdag erna bezorgd (tenzij er een afwijkende levertijd is).

Wat als je niet thuis bent?
Indien je niet thuis bent, zal de chauffeur de volgende dag nog een keer langskomen (tot 3x). Indien je daarna ook niet thuis bent, zal het pakket worden afgegeven bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt.

Heb je nog vragen?
Heb je hierover nog een vraag? Stel je vraag aan onze klantenservice via info@gardentrail.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-3330362.